marți, 7 iunie 2016

Cum sa restaurezi o tableta

Tableta ne este indispensabila. O purtam cu noi peste tot, o verificam la fiecare pas si ii purtam foarte mult de grija. Ce facem atunci cand se strica? 
De foarte multe ori tableta se blocheaza fix in momentul incarcarii sistemului de operare. De regula tableta ramane blocata in momentul aparitiei logo-ului pe ecran. Chiar daca astepti minute bune pentru deblocarea tabletei, ecranul ramane neschimbat. 
Sunt foarte multe motive pentru care tableta ramane blocata. Va prezint mai jos cateva dintre motive dar si solutii pentru aceasta.
Atunci cand tableta ramane blocata puteti sa apasati in continuu butoanele de volum chiar si 30 de secunde. Uneori metoda functioneaza asa ca puteti sa incercati indiferent de sansele pe care le aveti. 
Hard reset este o metoda prin care stergeti orice aveti in tableta in speranta ca o veti vedea iarasi la viata. Acest lucru chiar functioneaza insa trebuie sa aveti in vedere ca veti ramane fara nimic din ceea ce aveati in tableta, aceasta fiind readusa la setarile din fabrica.
Incercati metoda de flashing. Acest proces reprezinta instalarea sistemului de operare pe o tableta sau pe un telefon mobil. Daca tableta ramane blocata, aveti posibilitatea de a remedia problema cu ajutorul aplicatiei de flashing.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu