joi, 9 iunie 2016

Cum sa curatati placa de par

Placa de par trebuie sa fie curatata periodic. Daca nu aveti grija de ea si nu o intretineti, se va strica, va incepe sa va arda parul si trebuie sa o schimbati sau sa o reparati. 
Pentru ca aceste lucruri sa nu se intample trebuie sa o curatati in mod regulat. Noi iti dam cateva sfaturi despre cum se intretine o placa de intins parul.
In primul rand trebuie sa o scoateti din priza imediat ce ati terminat de intins parul. Pana se raceste trebuie lasata pe o suprafata termorezistenta. 
Urmatorul pas este sa cureti placa de par cu o carpa umeda insa ai grija ca ea sa se fi racit pentru ca altfel te vei arde la maini. Daca nu s-a curatat bine, poti aplica un spray de curatare special pentru placile de par, dupa care il poti intinde cu o alta carpa moale si curata. Daca este destul de murdara trebuie sa o cureti foarte bine, necesitand chiar cateva curatari. Poti sa folosesti si alcool sanitar (spirt) daca nu ai spray special pentru curatarea placii. Pentru a putea patrunde in locurile stramte poti sa folosesti dischete de bumbac ( dischete demachiante).
Inainte de urmatoarea utilizare a placii trebuie sa o lasi sa se usuce bine. 
O placa de par trebuie sa o curatati o data pe saptamana, Desigur, si acest lucru variaza in functie de cat de des o folositi. Daca il indreptati de 2-3 ori pe zi, atunci placa trebuie curatata de 3 sau de 4 ori pe saptamana.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu