joi, 9 iunie 2016

Cum sa curatati frigiderul in mod corect

Frigiderul trebuie curatat din cand in cand. Daca nu stiti cum sa procedati in mod corect avem noi cateva indicatii pentru voi. Aerul din frigider trebuie reimprospatat uneori, pentru ca mirosurile de mancare se vor amesteca.
In primul rand trebuie sa opriti functionarea frigiderului si a congelatorului.  Trebuie sa il scoateti din priza pentru a nu exista niciun pericol.
Dupa aceea scoateti mancarea din interiorul frigiderului, iar pe cea mucegaita, stricata sau exipirata puteti sa o aruncati. 
Daca tot v-ati apucat sa faceti curatenie in frigider, este bine sa il dezghetati. Unele frigidere au functie de dezghetare, insa modelele mai vechi trebuie sa le dezghetati plasand sub congelator un vas in care sa se scurga apa. Trebuie sa fiti atenti si sa respectati indicatiile producatorului. 
Este bine sa scoateti toate partile demontabile, rafturile si sertarele pentru a le curata bine. 
Puneti intr-un recipient apa calda, adaugati detergent curatati bine componentele detasabile ale frigiderului. Se pot folosi si spray-uri si produse speciale pentru curatarea frigiderului.
Inmuiati un burete in solutia pe care ati pus-o in apa si stergeti tot ce este miezerie de pe rafturile si sertarele frigiderului. 
Stiati ca puteti inlocui clorul cu otet? Exact! Daca nu suportati mirosul clorului, puteti sa il inlocuiti cu otet alimentar. La final clatiti totul cu apa calduta. Asteptati sa se usuce si dupa aceea bagati-l iarasi in priza. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu