joi, 8 septembrie 2016

Cele mai scumpe telefoane din lume

Telefoanele sunt probabil cele mai utilizate gadgeturi, mai ales ca pe piata apar din ce in ce mai multe si cu cat mai mute functii. Noi modele care asteapta sa iasa la iveala sunt imediat achizitionate de cumparatorii infocati ai ultimului tip de smartphone aparut pe piata. Acum nu mai este vorba doar de a vorbi la telefon si eventual de a scrie mesaje, acum este vorba ca telefonul sa fie cat mai dotat, sa faca cele mai bune poze si sa poata sa dispuna de cele mai bune aplicatii.
Cele mai scumpe telefoane din lume sunt decorate cu diferite cristale sau diamante, pretul lor nefiind atat de ridicat doar din cauza functiilor pe care le are. Fiind un accesoriu mai mult decat necesar dar si din dorinta de a avea el mai bun si cel mai frumos telefon, oamenii cheltuie sume exorbitante pentru a obtine un asemenea telefon. 
Iphone princess plus este un telefon realizat din aur si pe care sunt aplicate 318 diamante. Pretul unui asemenea telefon ajunge la 126.000 de euro. 
Sony Ericsson Black Diamnond costa 214.000 de euro, pretul acestuia fiind atat de ridicat datorita tehnologiei folosite pentru crearea lui. Bineinteles aspectul nu a fost neglijat. Telefonul are doua diamante, unul fiind amplasat pe butonul de navigare, iar celalalt fiind amplasat pe pasrtea din spate. 
Designul smartphonului Savelli este orbitor. Telefonul este imbracat in aur de 18 Karate, si de asemenea poti alege intre finisaje precum piele de piton sau iguana. Pretul unui asemenea telefon este 223.779 de euro. 

Un comentariu: