joi, 11 august 2016

Cele mai bune tablete

Tehnologia avanseaza din ce in ce mai mult, la fel si gadgeturile. Noi modele, noi forme, noi dimensiuni si noi functii. Tabletele au devenit usor usor unul dintre cele mai apreciate aparate inteligente care exista pe piata. De regula este optiunea de mijloc dintre cei care prefera laptopuri si cei care prefera smartphonuri. 
Initial Apple domina fara concurenta tot ceea ce era in materie de tablete, acum se pare ca samsung si Asus incep sa scoata pe piata produse care incearca sa ajunga din urma liderul incontontestabil. 
Fie ca este vorba de Apple, Samsung sau Asus, tabletele au aparut intr-un numar cat mai mare, unele dintre ele fiind foarte puternice iar pretul fiind in raport cu calitatea.
Printre cele mai bune tablete se numara IPad Air 2, aceasta costand 2200 de lei. Este dotata cu un ecran de calitate IPS LCD de 9.7" si o rezolutie de 2048 x 1536 de pixeli. 
O alta tableta buna este cea oferita de Samsung si anume Samsung Galaxy Tab S 10.5". Aceasta valoreaza 1900 de lei si impresioneaza prin rezolutia ecranului, adica 2560 x 1600 de pixeli.
Sony Xperia Z2 Tablet, tableta cu un ecan TFT si cu o diagonala de 10.1" costa 1900 de lei iar Samsun Galaxy Tab Pro, tableta cu un ecran Super Clear LCD se afla in magazine acelasi pret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu