joi, 7 iulie 2016

Cum sa alegi cel mai bun cuptor cu microunde

Cuptorul cu microunde nu lipseste din nicio bucatarie. Este un real ajutor pentru gospodine, de multe ori scapandu-le din impas. De cate ori nu ti-ai incalzit repede ceva sa mananci pe fuga? Sau de cate ori ai uitat sa lasi la dezghetat carnea iar cuptorul cu microunde te-a rezolvat de indata? Ei bine...atunci cand iti achizitionezi un cuptor cu microunde trebuie sa stii ce sa alegi. 
Exista doua tipuri de cuptoare cu microunde: cuptoarele cu microunde standard, adica cele pe care le poti monta oriunde in camera si au si un pret mai mic si cuptoarele cu microunde incorporabile care se incadreaza in mobilierul bucatariei, au un design mai elegant insa pretul este cu mult mai ridicat decat cel al unui cuptor cu microunde standard. 
Este important ca atunci cand iti alegi coptorul cu microunde sa fii atent si la dimensiunile acestuia pentru a vedea daca se incadreaza in spatiul in care vrei sa il aplasezi. 
Alege cuptorul cu microunde si in functie de puterea aestuia. Cu cat puterea este mai mare, cu atat mancarea se va incalzi mai repede in intervalul de timp pe care il selectezi. 
De asemnea ai grija sa optezi pentru un cuptor cu microunde care are capacitatea de care ai nevoie. Cu cat capacitatea este mai mare, cu atat dimensiunile cuptorului sunt mai mari si poti incalzi mai multa mancare. 
Un cuptor cu microunde are anumite functii pe care trebuie sa le cunosti cu desavarsire. Unele cuptoare cu microunde sunt dotate cu un grilaj pe care poti pune direct mancarea.
Functia de dezghetare este nemaipomenita pentru gospodinele mereu pe graba. Una dintre cele mai sanatoase metode de a gati, este cea cu aburi. Unele cuptoare cu microunde dispun de acesta functie. Poti sa te folosesti si tu de ea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu