vineri, 10 iunie 2016

Cum sa intretii masina de spalat

Masina de spalat trebuie intretinuta corespunzator pentru ca altfel va trebuie sa o schimbi sau sa o duci la reparat foarte des. Daca masina de spalat se defecteaza intr-un moment prost, vei fi pus intr-o situatie neplacuta asa ca cel mai bine este sa o ingrijesti pentru a evita altfel de situatii. Trebuie sa o protejezi pentru a nu avea astfel de probleme. 
Trebuie sa inlaturi sertarul pentru detergent si balsam de rufe a masinii de spalat si sa il cureti periodic. Pune-l la inmuiat in apa fierbinte cu detergent si va fi ca nou.
Daca masina ta de spalat are o incarcare frontala este bine sa cureti dupa fiecare spalare garnitura de cauciuc a cuvei pentru ca altfel in timp se va deteriora.
Periodic trebuie sa cureti si geamul masini de spalat si sa indepartezi urmele de calcar si de detergent care au ramas. 
Dupa ce ai curatat bine sertarul pentru detergent si dupa ce s-a uscat bine, pune-l la loc si curata intreaga masina de spalat pe exterior cu o laveta sau o carpa pe care sa o imbibi in apa sau in otet.
Depunerile de detergent si murdaria le poti indeparta adaugand apa fierbinte, suc de lamaie sau doua cesti de otet. Seteaza masina pe un ciclu de spalare la o temperatura ridicata si vei vedea ce frumos se curata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu