joi, 9 iunie 2016

Cum instalam un aer conditionat?

Aerul conditionat este necesar in fiecare locuinta in special pe timp de vara. Instalarea unui aparat de aer conditionat este foarte importanta. Pentru ca acesta sa functioneze in mod corespunzator, aparatul de aer conditionat trebuie instalat cu mare atentie. 
Cele mai multe defectiuni apar datorita unei instalari defectuoase. Trebuie sa cunoasteti aspectele importante ale unui montaj unui asemenea aparat. Inainte sa va decideti sa amplasati unul in casa, trebuie sa stiti ce inseamna de fapt montarea aerului conditionat.  
In primul rand, instalarea unui aparat de aer conditionat inseamna efectuarea unor operatiuni standard care sunt adaptate la nevoile clientilor si desigur la posibilitatile pe care le ofera locuinta. Deci, aparatul de aer conditionat este format din doua unitati: cea interioara si cea exterioara. Cele doua sunt conectate printr-un traseu frigorific care este vidat in prealabill. Persoanele care doresc montarea unui asemenea aparat, trebuie sa se gandeasca inainte la pozitionarea atat a componentei interne cat si a componentei externe, inaltimea la care va fi amplasat si lungimea traseului frigorific. 
Daca doresti sa amplasezi aparatul de aer in baie sau in bucatarie, este posibil sa intampini unele probleme. De obicei, aparatele de aer conditionat amplasate in baie sau in bucatarie se strica cel mai repede. Nu este recomandata amplasarea lor in apropierea altor aparate electrice sau electrocasnice deoarece pot fi afectate atat de temperaturile scazute cat si de cele ridicate, si de asemenea fluxul de aer si eventualele scurgeri pot afecta si ele. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu