sâmbătă, 23 martie 2013

Mi s-a stricat aparatul foto cum procedez ?

Vrei sa pleci in vacanta si vrei sa imortalizezi momentele frumoase si de relaxare dar camera sau aparatul foto stricat, cum procedezi?

Problema principala la aparatele foto este obiectivul nu ma din aparat sau nu iese in totalitate; aceasta problema se datoreaza in principal materialelor/ tehnologiilor de proasta calitate folosite sau din cauza noastra: scapam aparatul foto pe jos in obiectiv, il fortam sa iasa, ne asezam pe el cand obiectivul este deschis etc.

Indiferent de brandul aparatului foto folosit: Samsung, Sony, Canon, Nikon, Fujifilm, Panasonic, Benq, Olympus, Pentax noi va recomandam service-ul de reparatii electronice Marcus Electronics,  service de aparate foto foarte rapid, service dotat cu aparatura moderna, piese de schimb si resursa umana de calitate.

Noi i-am gasit pe acest blog de reparatii si am vazut ca au si un site www.reparatiielectronice.ro.

Contact: Str. Moinesti nr.7, bl. 134 A, sc. A, ap. 1, int. 01, sector 6, Bucuresti.
Mail: reparatielectronice@yahoo.com
Telefoane: 0720.667.800 0745.410.179 0765.461.357.
Orar pentru reparatii electronice: L-S: 10-20

Se deplaseaza si la domiciliu in Bucuresti si Ilfov + primesc aparatele foto si din restul tarii prin curier.

Din ce informatii avem de la ei, sunt foarte disponibili si ofera consultanta necesara + servicii de calitate in limita resurselor tehnologice si umane de care dispun si mai ales a timpului, timp limitat in functie de numarul de solicitari.

Daca esti o persoana care isi pune aceasta intrebare: “Mi s-a stricat aparatul foto cum procedez?” acum stii unde sa apelezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu