luni, 25 februarie 2013

Depanari televizoare

depanari si reparatii tv
Daca televizorul sau telecomanda acestuia nu mai raspund comenzilor simple, daca se pierd culorile sau imaginea devine prea intunecata sau prea luminoasa (pe tot ecranul, sau numai in anumite zone, de obicei pe verticala sau pe mijlocul ecranului), sau cand canalul “fuge” de pe postul pe care vrei sa-l urmaresti, daca televizorul se incapataneaza sa ramana stins cand tu vrei sa-l pornesti, sau daca porneste sunetul si nu apare nicio imagine, e clar... ai nevoie de ajutorul nostru. Echipa noastra de specialisti in depanari  si reparatii televizoare asteapta doar un telefon si problema ta e ca si rezolvata.

Prestam servicii in domeniu, atat la domiciliul dumneavoastra cat si in laboratorul nostru, echipat corespunzator. Operatiunile pe care le efectuam sunt de calitate pentru a va reda televizorul stricat, cat mai repede si mai prompt. Marcile cu care am lucrat si pe care le-am reparat cu succes sunt dintre cele mai cunoscute pe piata romaneasca: Akai, Arctic, Bluesky, Cinex, Clayton, Daewoo, Eurocolor, Eurosky, Eurotech, Eurovision, Goldstar, Grundig, Hyundai, JVC, LG, Megavision, Nei, Panasonic, Provision, Saba, Samsung, Sanyo, Schneider, Sharp, Sony, Teletech, Thomson, Vestel. De asemenea, va aducem la cunostinta ca depanam televizoare de orice tip si orice model: LED, LCD, plasma sau televizoare cu tub CRT, si chiar modele mai vechi.

Toate lucrarile pe care le efectuam beneficiaza de garantie, intre sase si douazeci si patru de luni, in functie de componentele necesare si de complexitatea operatiunii. Dupa cum spuneam si anterior, prestam servicii, atat la sediul nostru, cat si la domiciliul clientului, in cazul in care deplasarea devine anevoioasa. Acest lucru este valabil, in principiu, pentru tot orasul Bucuresti; daca suntem chemati, ne deplasam si in orasele din apropiere, costurile urmand a fi discutate telefonic sau prin intermediul unui e-mail.

Oferim clientilor nostri, in scopul de a ni-i fideliza, consultanta in vederea depanarii, absolut gratuit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu