vineri, 7 decembrie 2012

Reparatii sisteme 5.1

In ultima vreme, ne-a luat-o inainte tehnologia. Ne place din plin sa cheltuim sume uriase pe tot ce inseamna: imagine, sunet, captarea imaginilor pe film sau video. Investim destul si vrem sa ne asiguram ca avem parte de calitate ireprosabila. Vrem sa dam volumul la maxim si sa ne auda tot cartierul. Doar ne place o anumita melodie atat de mult, incat pana si vecinii trebuie sa stie asta, sa ne recunoasca atunci cand trecem pe langa ei pe strada: asta e vecinul de la 3, caruia ii place nu-stiu-care melodie.

Dar ce ne facem cand sistemul 5.1 nu mai porneste, sau are vreun scurt circuit sau vreo siguranta arsa? Ne cauti pe noi in situatia asta, pentru reparatii sisteme 5.1; noi ne miscam repede si suntem profesionisti. Avem echipe specializate si experimentate care lucreaza de ani buni cu astfel de echipamente audio. In plus, reparam sisteme 5.1 atat la domiciliul tau, cat si la sediul nostru.

Pe langa sisteme audio 5.1, echipa noastra efectueaza reparatii si pentru sisteme Home Cinema, statii de amplificare, mixere audio, sau orice alte dispozitive pentru redarea sunetului (sau pentru sisteme de inregistrare a sunetului sau mixare a acestuia, in aceeasi masura). Lucram cam cu orice marca mai cunoscuta sau mai putin cunoscuta in domeniu: Genius, Canyon, Akai, Creative, Grundig, Enzatec, Kinetix, LG, Microlab, Lacinema, Logitech, nJoy, Raidsonic, Prestigio, Philips, Samsung, RPC, Viewsonic, Tehnics, Sony.

Serviciile pe care le prestam sunt cu garantie, in functie de reparatiile efectuate si piesele inlocuite, intre 6 si 24 de luni. Prestam reparatii sisteme 5.1 in laborator propriu, cu echipa noastra cu personal autorizat si experimentat in domeniul reparatiilor electronice, echipa sudata, care lucreaza impreuna de ani buni si colaboreaza impecabil.

Noi te putem ajuta cu reparatia sistemului 5.1, trebuie doar sa ne contactezi, telefonic sau prin formularul nostru de contact online si vom raspunde in timp util solicitarilor tale.

6 comentarii:

 1. Alexandru Oancea3 septembrie 2013, 01:20

  Buna ziua,
  In urma unor fluctuatii de tensiune din seara precedenta sistemul meu de sunet nu mai porneste. Precizez ca de ceva timp incepuse sa bazaie destul de tare transformatorul (asta in cazul in care are vreo legatura). As vrea sa stiu si eu care sunt preturile pentru o diagnoza si eventual o reparative. Daca este transformatorul de vina acesta se inlocuieste sau se rebobineaza?

  Multumesc pentru timpul acordat,
  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la unul dintre numerele de telefon 0720.667.800 0745.410.179 0765.461.357

   Multumim !

   Ștergere
 2. salut am o problema am un subwoofer 2.1 Hercules care vreau sa il repar !! Mi sa stricat mufa in care intra satelitul principal.... 0767623969 daca credeti ca aveti solutii ...

  RăspundețiȘtergere
 3. Va rog sa ne contactati pentru a discutat toate detaliile la 0720.667.800 0745.410.179 0765.461.357, multumesc

  RăspundețiȘtergere
 4. Salut, deplasarea/diagonisticarea sunt gratuite? (Mosilor)

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut am un sistem logitech z680 .Problema este ca din cele 5 canale pt sateliti functioneaza doar 3.
  Se mai poate remedia ?

  RăspundețiȘtergere