miercuri, 5 decembrie 2012

Reparatii laptopuri

Reparatii laptopuri Bucuresti
Cea mai des intalnita problema in ceea ce priveste cererea pentru reparatii laptopuri este aceea de a elimina apa din laptop, apa ajunsa accidental pe tastatura acestuia, sau, mai rau, pe tot laptop-ul. Ce este de facut in aceasta situatie? Care sunt primele masuri care trebuiesc luate in sensul diminuarii pagubelor, pe cat posibil? Iata cateva sfaturi din partea specialistilor nostri, din partea celor care cu asta se ocupa zi de zi, din partea celor care au salvat, astfel, o gramada de laptop-uri.





In primul rand, nu este o problema care sa poata fi ignorata si nu este ceva ce poate fi reparat pe de-a-ntregul. Efectele unui astfel de accident pot fi doar minimizate. Primul lucru pe care trebuie sa-l facem, este sa nu ne pierdem cu firea. Apoi, cel mai important, sa intrerupem alimentarea cu curent, si anume, sa scoatem cablul de alimentare si bateria laptop-ului.

Al doilea lucru care trebuie sa ne vina in minte, este sa descarcam complet condensatorii sistemului de electricitate. Acest lucru il vom realiza daca tinem apasat butonul care porneste laptop-ul, timp de 30 de secunde, constant.

Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l facem este sa luam un prosop, pe care vom aseza laptop-ul cu tastatura in jos, pentru ca bumbacul sa absoarba apa din tastatura laptop-ului. Ultimul lucru pe care il mai putem face in acest moment, este sa uitam de laptop o vreme. Chiar pentru perioade mai lungi, de o saptamana, sau doua. Astfel, ne asiguram ca s-a evaporat toata apa din laptop si il vom putea folosi din nou.

E vremea pentru cateva sfaturi din categoria Asa, nu!

•    Nu folosi un foehn pentru a evapora apa din tastatura. Acesta doar va imprastia apa !
Vino cu laptop-ul la sediul nostru pentru a evalua efectele pe care neatentia le-a avut asupra bunei functionari a laptop-ului si sa iti spunem daca e in regula sa repornesti aparatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu