vineri, 23 noiembrie 2012

Reparatii accesorii auto

Reparatii accesorii auto
Accesoriile auto sunt extrem de importante si de un real ajutor in trafic pentru toti conducatorii auto. Fie ca ne referim la intretinerea atmosferei, rol indeplinit cu succes de casetofoanele auto, de CD-player-ele auto, de DVD-player-ele auto, de casetofoanele auto din generatia mai noua care sunt dotate cu MP3 sau un ajutor real in trafic, GPS-ul auto.





Ce-ar fi condusul pentru o perioada mai lunga de timp, fara sa asculti formatia favorita. Sau cum ar fi sa te plimbi in concediu intr-o capitala europeana, fara GPS? Te-ai pierde pur si simplu in sensurile unice si in sensurile giratorii fara un ajutor care sa iti indrepte “pasii” catre obiectivele pe care doresti sa le vizitezi...

Mai rau decat sa nu ai aceste exchipamente este un singur lucru: sa te obisnuiesti cu ele si sa ti se defecteze. Dar noi avem solutia pentru problema ta. Solutie rapida, solutie accesibila la pret, solutie care isi gaseste rezolvarea atat in laboratorul nostru, cat si la domiciliul tau, dupa cum preferi.

Echipa noastra de specialisti in domeniu presteaza servicii de cea mai buna calitate pentru reparatii gps; avem experienta in acest sens si dispunem de cele mai noi tehnologii si de cele mai inovative echipamente pentru a trata aceste reparatii accesorii auto cu cea mai mare seriozitate.

Efectuam reparatii accesorii auto pentru toate marcile: Alpine, Blaupunkt, Clarion, Grundig, JVC, Kenwood, LG, Panasonic, Parrot, Pioneer, Sony, Vido, Witson. In plus, pentru sistemele de navigatie, in afara de marcile deja mentionate – care se ocupa si cu sisteme GPS, efectuam reparatii pentru urmatorii producatori: Cartek, Cytyeasy, iSun si Thunder Navigator. Specialistii nostri in domeniu au o vasta experienta, asa incat, nicio problema depistata la timp nu ramane nerezolvata.

In functie de piesele pe care le schimbam oferim garantie, de la 6 la 24 luni, pentru lucrarile efectuate. Rezolvam rapid orice problema de functionare, cu profesionalism.

Un comentariu:

  1. Am o navigatie witson. Nu se aude muzica de pe usb si hdd-ul aparatului. Vreau sa o repar. Tel: 0748882200

    RăspundețiȘtergere