luni, 25 martie 2013

Sfaturi pentru repararea televizoarelor

Avand in vedere ca suntem intr-o perioada de criza economica, cand banii sunt din ce in ce mai putini trebuie deci sa ne adaptam si sa invatam cateva trucuri simple pentru a ne putea descurca singuri cand vine vorba despre repararea televizoarelor.

Service reparatii televizoare
Televizorul cu tub era, acum ceva vreme, prezent in casele tuturor romanilor, dar evolutia rapida a tehnologiei ne-a determinat sa achizitionam aparate mai performante cu functii si caracteristici noi, dar la un pret de trei ori mai mare. Stiind cateva  trucuri iti poti repara singur televizorul fara a cheltui bani pentru servicii profesionale sau pentru a-ti achizitiona un aparat nou.

Dar, orice persoana care vrea sa repare singura un televizor trebuie sa stie a televizorul are o tensiune periculoasa cu care se alimenteaza, de aceea este necesara sa se poarte manusi speciale chiar si pentru cele mai mici reparatii, eviti evenimente neplacute precum arsuri sau electrocutari.

Cea mai comuna defectiune in televiziunea prin cablu este vizibilitatea inadecvata, cu “purici”, de obicei aceasta defectiune este cauzata de o fisura a cablului ce face legatura intre televizor si antena prin satelit, cablul poate fi rupt sau prea prea lung, acest lucru afectand semnalul in zilele cu vant puternic.

Pentru a determina daca acesta este cauza “puricilor” trebuie doar sa intorci televizorul si sa misti cablul, daca intensitatea acestora creste sau scade in functie de pozitia cablului atunci ai gasit problema.
Pentru a determina daca cablul are probleme il poti folosi la un alt televizor din casa, daca calitatea imaginii este la fel de proasta, atunci problema este de la cablu.

Trebuie sa tii cont ca orice companie care se ocupa de reparatii televizoare angajeaza numai profesionisti care au o experienta necesara pentru a repara in cel mai scurt timp si in siguranta televizorul tau, indiferent de marca acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu