marți, 31 mai 2016

Cum sa indepartezi mirosul din cuptorul cu microunde

Dupa ce este folosit de nenumarate ori, cuptorul cu microunde capata un miros greu de indepartat. Trebuie sa faci ceva in cazul asta dar parca nici produsele din comert nu mai functioneaza cum trebuie...
Cu doar cativa pasi poti sa indepartezi mirosul greu de mancare iar cuptorul tau cu microunde va fi ca si nou. 
Trebuie sa incepi prin a indeparta resturile arse. Daca ele inca sunt in cuptorul cu microunde sansele sa dispara mirosul urat sunt minime. Ele se lipesc de peretii laterali si de plafon si daca nu sunt indepartate bine cu un burete mirosul se va accentua. 
Un detergent bun pentru astfel de cazuri il poti gasi in comert asa ca ia un burete si umezeste-l putin si freaca bine punctele de grasime pana acestea dispar.
Poti de asemenea sa umezesti buretele cu apa si detergent si sa-l lasi in interiorul cuptoprului. Dupa aceea programaeaza-l la putere maxima si lasa-l sa functionezee timp de 1 minut. Aburii vor acapara mirosul de arsura si toate orificiile de aerisire se vor curata. 
Nu uita de sucul de lamaie. Stoarce cateva lamai si torna sucul intr-un bol de stricla termorezistent. Tine bolul in interiorul cuptorului timp de cateva ore sau seteaza-l sa functioneze 2-3 minute. Vei vedea ca mirosul va disparea instantaneu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu