sâmbătă, 14 septembrie 2013

Ave hotel Bucuresti o solutie de cazare la indemana oricui

Vesnica problema a turistilor ramane aceeasi: cazarea. Mai nou internetul a devenit sursa principala de informare in acest sens. Dar turistii realizeaza de multe ori ca promisiunile facute de hoteluri pe site-urile de prezentare nu se transpun si in realitate. Daca nu ai ceva experienta poti fi foarte usor pacalit sa platesti mult pentru conditii minime. Acest lucru nu se va mai intampla insa, deoarece cautand o solutie de cazare veti descoperi Ave Hotel Bucuresti.

Site-ul de prezentare al acestui hotel te va convinge cu siguranta sa ii treci pragul. Preturile sunt pentru toate buzunarele, iar conditiile te vor face sa te simti cu adevarat rasfatat. Poti alege orice camera in functie de nevoile tale: single luxury, double luxury, studio deluxe, VIP room sau de ce nu un apartament intim sau pentru familie. Totul depinde de tine si alegerea facuta, fiindca serviciile sunt de cea mai buna calitate. Galeria foto iti va prezenta hotelul in totalitate, in acest mod vei stii exact la ce sa se astepti  in cazul in care vei dori sa-ti faci o rezervare. De altfel, in privinta rezervarii nu trebuie sa iti faci griji. Este de ajuns sa ai la indemana un computer conectat la internet sau un telefon. Astfel vei putea face rezervarea de oriunde te-ai afla. Personalul hotelului iti va sta la dispozitie pentru a te ghida si iti va oferi cea mai buna solutie de cazare din oras.

De ce Ave Hotel? In primul rand, parerea clientilor care s-au cazat aici isi spune cuvantul. Nimic nu este mai presus de review-urile celor care s-au declarat pe complet multumiti de promtitudinea si amabilitatea personalului, de serviciile ireprosabile si locatia primitoare. Clientii au considerat hotelul o solutie de cazare perfecta pentru cand viziteaza Bucurestiul.
camera ave hotel calea victoriei

Daca doresti sa faci o rezervare la acest hotel puteti suna la numarul de telefon 0733 151 333 sau mail la rezervari@avehotel.ro

Un comentariu:

  1. Un hotel cu camere elegante si curate... care ofera servicii de calitate, avand, in acelasi timp, preturi acceptabile.

    RăspundețiȘtergere