marți, 30 iulie 2013

Unde sa instalati aceste becuri noi cu LED-uri in apartamentele voastre

Aceste Led-uri au fost intrebuintate o perioada lunga de timp pentru indicatorii on/off la televizoare si combine muzicale, pentru consumul mic. In prezent led-urile au inceput sa se utilizeze si pentru iluminatul interior si exterior, iar avantajele sunt enorme. Noile becuri led utilizeaza o mica parte din energia consumata de becurile incadescente, au o durata de viata mult mai lunga si nu genereaza caldura. Cu toate aceste avantaje, pretul lor ridicat poate descuraja oamenii sa achizitioneze aceste sisteme de iluminat cu led-uri.

Daca doriti sa utilizati aceste sisteme pentru iluminat cu LED in vilele voastre pentru a valorifica aceste avantaje consultati articolul care urmeaza.

1. Instalati aceste noi becuri cu led in locurile mai greu accesibile, pentru ca aceste sisteme de iluminat cu led detin o perioada de viata mare si nu trebuie sa schimbati aceste becuri frecvent, ca in cazul becurilor clasice. Pentru casele cu tavan mai ridicat veti putea alege spoturile led de plafon sau lampi led suspendate.

2. Instalati aceste corpuri pentru iluminat cu LED in incaperile cele mai des folosite din locuinta dumneavoastra, daca doriti sa obtineti reduceri la facturi pentru a justifica costul foarte mare pentru achizitionarea acestor becuri cu led. Deci este nevoie sa montati aceste becuri led in camerele mai des locuite. Ca exemplu, inlocuirea sistemelor de iluminat in bucatarie ori in living room, va ajuta sa scadeti consumul de energie electrica.

3. Sporiti calitatea luminii din case cumparand becurile cu led. Becurile led va ofera o lumina clara si placuta mai buna in comparatie cu lumina generata de becurile incadescente. Este indicat sa achizitionati aceste becuri pentru cladirile de birouri si incaperile unde se lucreaza pentru ca lumina generata de aceste sisteme cu led este foarte clara si buna pentru ochi.

4. Folositi sistemele cu led-uri la iluminarea exterioara a gradinilor. Vechile becuri cu halogen au fost folosite o perioada mare de timp la iluminarea exterioara, dar acestea consuma multa energie, genereaza o cantitate mai mare de caldura si au un timp de viata mai scurt. Trebuie sa incercati sa utilizati becurile cu led pentru iluminatul exterior, fiindca consuma o cantitate mica de curent si nu trebuie sa fie schimbate asa des.

5. Elemente de iluminare cu led arhitectural. Un alt avantaj al acestor becuri este ca ele se vand in dimensiuni incredibil de mici. Acest lucru le da voie sa fie discrete si recomandate pentru iluminatul lucrarilor de arta. Lumina placuta a LED-urilor permite ca opera de mare valoare sa fie prezentata cat mai bine posibil.

2 comentarii:

  1. Eu zic ca e mult mai bine cu becurile cu led plus ca ai o alta lumina sau aceasi si consum mult mai mic.

    RăspundețiȘtergere
  2. sisteme de supraveghere video http://www.vonmag.ro

    RăspundețiȘtergere