luni, 15 aprilie 2013

Ai un mic atelier si nu stii cum sa te promovezi?

Traim niste vremuri in care publicitatea clasica, asa cum o stim noi, nu mai este la fel de eficienta. Companiile incep sa renunte la reclamele de pe TV, la reclamele de la radio, la bannere, afise sau chiar flyere. Multi dintre ei au inceput sa aloce bugete masive de marketing pentru ceea ce priveste promovarea online. De ce? Pentru ca este mult mai eficienta. Pentru ca un anunt pe o importanta retea de socializare, un banner pe un site cu numar mare de vizitatori, sau chiar un articol promotional poate fi mult mai eficient decat orice alta metoda mentionata anterior.

Insa cum lucrurile trebuiesc facute cu cap, haideti sa o luam cu inceputul si sa vorbim putin despre importanta si avantajele unui website de calitate. Dupa cum probabil stiti, un website este precum o carte de vizita online. Desi poate nu pare atat de important, un website de prezentare poate dicta succesul sau esecul unei companii. In cazul in care site-ul dvs. este bine pus la punct, usor de folosit, cu design placut ochiului si contine toate informatiile de care un potential client ar putea avea nevoie, aveti 99% sanse sa dati lovitura si sa colaborati cu respectivul.

In caz contrar, daca site-ul dvs. nu este facut cu simt de raspundere, veti ajunge sa regretati mai devreme sau mai tarziu. Vizitatorii vor veni incantati dar vor pleca dezamagiti. Rata de transformare a unui vizitator in client va fi nula, iar astfel site-ul nu va va fi de nici un folos.
Concluzia? Orice element din cadrul unui website este extrem de important si nu poate fi neglijat. Indiferent ca vorbim de continut, design sau optimizare, in cazul in care acestea sunt facute cu cap nu veti regreta investitia! Imaginea unei companii sta este dictata, in principal, de acest mic spatiu ocupat in online.

De asemenea pentru micile afaceri este foarte importanta promovarea online locala, de aceea recomandam:
-    Promovare locala prin Google Harti si directoare de locatie romanesti: norc.ro, paginiaurii.ro, bucuresteni.ro;
-    Promovarea si optimizarea pe motoarele de cautare pe cuvinte cheie de locatie: reparatii electronice bulevardiul maniu, reparatii incaltaminte iancului, reparatii frigidere sector 6;
-    Promovarea pe dispozitivile mobile;
-    Promovare pe retelele de socializare.

Un comentariu: