vineri, 29 mai 2015

Reparatii electronice


Este foarte greu sa gasesti un service pentru electrocasnice de calitate, care sa faca treaba buna si la un pret accesibil, astfel incat sa nu va coste la fel cat ar costa sa cumparati alt produs.

Este foarte bine ca in momentul in care va loviti de aceasta problema, sa va interesati inainte de a merge la orice service, intrebati in stanga si in dreapta dupa recomandari, feedback-uri de pe internet( sunt foarte bune), dar si mai multe detalii in momentul in care sunati la acel service pentru informatii suplimentare.


Din vorbe, toti stiu sa fac treaba buna, insa in momentul in care s-au apucat de treaba, parca nimic nu mai merge, incearca sa mai stoarca ceva bani de la voi, pentru alte reparatii suplimentare, si tot asa.


Mare atentie la detalii, iar daca aveti un produs ceva mai scump, la care din pacate nu mai aveti garantia, incercati sa va adresati persoanelor cu experienta, pentru a nu ramane definitiv fara acel produs si sa fie nevoie sa scoateti din buzunar ceva mai multi bani pentru achizitionarea unuia nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu